Waar ben je naar opzoek?

AANMELDEN

Zoekt u specifieke hulp voor een leerling of een cliƫnt? Klots Jeugdhulp biedt door de verbinding van onderwijs en zorg een uniek en ruim zorgaanbod.

Een aanmelding verloopt bij Klots Jeugdhulp altijd via Afdeling Toegang. Doormiddel van een korte, anonieme casusomschrijving wordt er in overleg bepaald of de vrijwillige hulpverlening van Klots passend zou kunnen zijn. Wanneer dit het geval is, zal Klots een toegangsgesprek voorstellen. Voor dit gesprek nodigt Klots zowel de ouders als de casemanager / gezinsvoogd uit. Waar mogelijk en/of noodzakelijk zullen andere betrokkenen ook een uitnodiging ontvangen.

Het toegangsgesprek dient als oriƫnterend gesprek voor alle betrokkenen. Waar zijn ouders naar op zoek? Willen zij het traject met een hulpverlener van Klots Jeugdhulp aangaan? En ziet Klots mogelijkheden in de doelen die worden geschetst? Waar mogelijk vindt er direct in het toegangsgesprek een afstemming met betrekking tot de start(datum) plaats.

Een aanmelding is pas definitief na het toegangsgesprek.

Heeft u vragen over ons specialistische jeugd- en gezinshulp of wilt u iemand aanmelden? Bel dan met ons algemene nummer 0229-542736 of stuur een e-mail naar toegang@klotsjeugdhulp.nl.