Waar ben je naar opzoek?

Agressie en geweld

Dagelijkse thema's op de werkvloer.

Vrijdag 15 februari volgde het team van Stichting Klots een training op het gebied van Agressie & Geweld. Thema's die dagelijks terugkeren op de werkvloer. Hoe kijkt het team tegen deze thema's aan? Hoe behouden zij hun passie en energie om dagelijks de werkvloer te betreden? En wat houden deze begrippen voor een ieder in? 

Onder leiding van Seth Hofstee (Hofstee Trainingen) werd een training op maat aangeboden. Binnen de setting waarin theorie en praktijk elkaar afwisselde was er ruimte voor het verhaal van alle medewerkers. Daarnaast werden er inzichten geboden en handreikingen gedaan. Een dag waarop het team van Stichting Klots niet alleen elkaar een stukje beter heeft leren kennen, maar ook bewuster is geworden waarom zij doen wat zij doen.

Een korte conclusie? Het team van Stichting Klots accepteert in geen enkele vorm Agressie en Geweld. Echter zien zij de onmacht, het verlies van overzicht en de reactie op een noodsituatie veelal als achterliggende gedachten van de eerder genoemde thema's. En laat nu juist die overkoepelende gedachten zorgen dat alle medewerkers hun passie en energie behouden en inzetten om gedragsveranderingen te realiseren. Altijd oplossingsgericht en in ieder zijn veiligheid. Tot daar waar de vrijwillige zorg van Stichting Klots het toelaat. 

Bericht op LinkedIn door Seth Hofstee, Eigenaar Hofstee Trainingen:
"Vandaag weer een training gegeven met Emiel. Deze keer bij stichting Klots. #stichtingklots #klots Teambuilding, een stuk zelfinzicht op de persoonlijke reactie van agressie en geweld en een eerste basis van de tactische omgang met agressie en geweld stond centraal. WAT een TOF team(!) Gemotiveerd, professioneel en bereid lastige onderwerpen eerlijk te bespreken... #topteam Stichting Klots is expert in specialistische jeugd- en gezinshulp. Stichting Klots biedt hulp thuis, op school en in de buurt. #jeugdhulp #gezinshulp #agressie #geweld #hofsteetrainingen #trainingen"