Waar ben je naar opzoek?

Huttendorp X 2020 - Afgelast

Met pijn in het Huttendorp-hart heeft het bestuur van Huttendorp Avenhorn-De Goorn het besluit moeten nemen dat Huttendorp en daarmee ook Huttendorp X dit jaar helaas niet door kan gaan vanwege de coronacrisis. 

Het bestuur van Huttendorp Avenhorn - De Goorn heeft met elkaar alle opties bekeken en afgewogen.. In deze onvoorspelbare, spannende tijd, kan er helaas niet ver genoeg vooruit gekeken worden waardoor Huttendorp en daarmee ook Huttendorp X dit jaar wordt afgelast vanwege de coronacrisis.

Het organiseren van Huttendorp en Huttendorp X vraagt enorm veel tijd en energie in de voorbereiding. In deze onzekere tijd zet het bestuur dan ook de gezondheid van alle Huttendorpers voorop en volgen zij de landelijke richtlijnen van het RIVM. 

Zowel het bestuur als Klots Jeugdhulp betreurd het feit dat beide vormen afgelast moeten worden. Daar waar zij uitkeken om samen met honderden kinderen en vrijwilligers een fantastisch Huttendorp te bouwen.

Alle ouders die hun kind(eren) hadden aangemeld voor het evenement hebben eerder vandaag een bericht ontvangen. Klots Jeugdhulp respecteert het weloverwogen besluit van het bestuur en kijkt uit naar een fijne samenwerking in 2021.

Tot volgend jaar X-kids!