Waar ben je naar opzoek?

Klots Jeugdhulp treft maatregelen rondom Corona virus

Het corona virus treft ook Klots Jeugdhulp waardoor zij een aantal maatregelen hebben moeten treffen. De genomen maatregelen zijn tot 6 april van kracht. 

Zondag 15 maart heeft het ministerie in samenspraak met het RIVM besloten om de scholen te sluiten in Nederland. De sluiting van de scholen heeft ook gevolgen voor Klots Jeugdhulp waardoor zij een aantal maatregelen hebben moeten treffen. De genomen maatregelen zijn eerder gedeeld met alle betrokken ouder(s)/verzorger(s) van Klots Jeugdhulp. Hieronder vindt u een kort overzicht van de tot nu toe genomen maatregelen, welke tot 6 april van kracht zijn:

  • Klots Jeugdhulp sluit alle groepsvormen. Dit betekent dat zowel de dagbehandeling als de groepsondersteuning en de supportgroep gesloten zijn. Voor ieder kind en zijn/haar ouders/verzorgers wordt bekeken welke alternatieve ondersteuning geboden kan worden.
  • De ambulante begeleidingen blijven wij zoveel mogelijk continueren. Waar nodig en mogelijk vinden contacten plaats via verschillende online kanalen.
  • De medewerkers van Klots Jeugdhulp werken zo veel mogelijk vanuit huis. Het kan hierdoor zijn dat de telefoon op onze hoofdlocatie niet wordt beantwoord. Wij verzoeken u voor algemene berichtgeving een e-mail naar info@klotsjeugdhulp.nl en voor berichtgeving rondom aanmelding naar toegang@klotsjeugdhulp.nl te sturen.

Klots Jeugdhulp wenst iedereen een goede gezondheid in deze periode en hoopt de hulpverlening zo snel als kan weer op de manier zoals u van ons gewend bent te hervatten.