Waar ben je naar opzoek?

Klots Jeugdhulp: Update (1 april) maatregelen rondom Corona virus

Klots Jeugdhulp heeft haar eerder gestelde maatregelen herzien. De herziende maatregelen gelden van 6 april tot 28 april.

Dinsdag 31 maart heeft het kabinet de eerder gestelde maatregelen verlengd tot 28 april. Hierdoor zullen de scholen, kinderopvangcentra en andere groepsvormen langer gesloten blijven. De verlenging van de maatregelen heeft dan ook invloed op de eerder gestelde maatregelen van Klots Jeugdhulp. Hieronder vindt u een kort overzicht van de herziende maatregelen, welke tot 28 april van kracht zijn:

  •  Alle groepsvormen van Klots Jeugdhulp blijven gesloten. Dit betekent dat zowel de dagbehandeling als de groepsondersteuning en de supportgroep gesloten zijn. Voor ieder kind en zijn/haar ouders/verzorgers wordt alternatieve hulpverlening ingezet. 
  •  De ambulante begeleidingen blijven wij zoveel mogelijk continueren. Waar mogelijk vinden contacten plaats via verschillende online kanalen. Daarnaast is het binnen de herziende maatregelen bij noodzaak mogelijk een huisbezoek te plannen, mits er geen ziekteverschijnselen in het gezin en bij de professional zijn. Uiteraard zullen de medewerkers de maatregelen wat betreft 1,5 meter afstand bewaren en de hygiënevoorschriften blijven volgen.
  •  De medewerkers van Klots Jeugdhulp werken zo veel mogelijk vanuit huis. Het kan hierdoor zijn dat de telefoon op onze hoofdlocatie niet wordt beantwoord. Wij verzoeken u voor algemene berichtgeving een e-mail naar info@klotsjeugdhulp.nl en voor berichtgeving rondom aanmelding naar toegang@klotsjeugdhulp.nl te sturen.

Klots Jeugdhulp wenst iedereen opnieuw een goede gezondheid in deze periode en hoopt de hulpverlening zo snel als kan weer op de manier zoals u van ons gewend bent te hervatten.