Waar ben je naar opzoek?

Klots Jeugdhulp: Update (16 maart) maatregelen rondom Corona virus

Klots Jeugdhulp zal de eerder genomen maatregelen rondom het Corona virus per 23 maart aanscherpen.

Zondag 15 maart bracht Klots Jeugdhulp een nieuwsbericht naar buiten waarin de door haar genomen maatregelen rondom het Corona virus werden beschreven. Om het besmettingsgevaar te kunnen beperken zal Klots Jeugdhulp de maatregel rondom de ambulante hulpverlening in de thuissituatie aanscherpen.

Vanaf maandag 23 maart geldt dan ook het volgende:

  • Om de veiligheid en daarmee de gezondheid van ouder(s)/verzorgers, kinderen en de medewerkers van Klots Jeugdhulp zo goed als kan te waarborgen, komen alle huisbezoeken vanaf maandag 23 maart te vervallen. De ambulante begeleiding zal in alle gevallen via verschillende online kanalen worden voortgezet.

Naast bovengenoemde blijven de volgende, eerder opgelegde, maatregelen van kracht:

  • Klots Jeugdhulp sluit alle groepsvormen. Dit betekent dat zowel de dagbehandeling als de groepsondersteuning en de supportgroep gesloten zijn. Voor ieder kind en zijn/haar ouder(s)/verzorger(s) wordt bekeken welke alternatieven ondersteuning geboden kan worden.
  • ┬áDe medewerkers van Klots Jeugdhulp werken zo veel mogelijk vanuit huis. Het kan hierdoor zijn dat de telefoon op onze hoofdlocatie niet wordt beantwoord. Wij verzoeken u voor algemene berichtgeven een e-mail naar info@klotsjeugdhulp.nl en voor berichtgeving rondom aanmelding naar toegang@klotsjeugdhulp.nl te sturen.

De maatregelen zijn tot 6 april van kracht.

Klots Jeugdhulp wenst iedereen opnieuw een goede gezondheid in deze periode en hoopt de hulpverlening zo snel als kan weer op de manier zoals u van ons gewend bent te hervatten.