Waar ben je naar opzoek?

Wendy en Martine gaan een andere koers varen

Bestuurlijke wissel binnen Klots Jeugdhulp.

Klots Jeugdhulp is al 5 jaar een vertrouwde partner in jeugd- en gezinshulp in de regio’s West-Friesland en Alkmaar. De oprichters Wendy Brockhoff en Martine Jongewaard hebben vanaf de start vanuit een duidelijke visie gewerkt waarbij zij jeugd- en gezinshulp wisten te combineren met onderwijs.

Samen met het team hebben zij zich met een grote betrokkenheid en expertise ingezet om jeugdigen en gezinnen te ondersteunen bij verschillende hulpvragen. Velen wisten de weg naar Klots Jeugdhulp steeds vaker te vinden. Dit heeft ervoor gezorgd dat Klots Jeugdhulp is uitgegroeid tot een stabiele organisatie met een team vaste collega’s en verschillende onderaannemers.  

Wendy en Martine kijken met trots terug op hetgeen zij samen met Team Klots hebben neergezet. Ondanks dat hebben zij ook altijd de wens gehad om professionals binnen de jeugdzorg en het onderwijs te scholen en te adviseren. Na 5 fantastische jaren zullen Wendy en Martine dan ook een andere koers gaan varen.

Op 24 mei zal er een bestuurlijke wisseling gaan plaatsvinden, waarna Wendy en Martine na een overdrachtsperiode van 3 maanden, de gehele bestuurlijke leiding zullen overdragen aan Rob Hartings en Sharon Beentjes.

Het huidige en toekomstige bestuur zullen hun uiterste best doen om de overgang goed te laten verlopen. Alle personeelsleden zullen bij overname aanblijven waardoor de dagelijkse bedrijfsvoering en alle hulpverleningstrajecten voortgezet zullen worden.