Waar ben je naar opzoek?

Werk & Stage

Vind hier openstaande vacatures en stagemogelijkheden.

Vacature 
Regiebehandelaar | 24-32 uur

Organisatie: Klots Jeugdhulp
Functie: Regiebehandelaar
Vakgebied: Jeugdzorg
Opleidingsniveau: WO
Dienstverband: Bepaalde tijd
Reageren tot uiterlijk: 17 januari 2020

Ben jij de specialist in complexe gedragsproblematiek? Kun jij theorie vertalen naar een praktische aanpak? Kun jij je collega's op een energieke en inspirerende manier motiveren? Dan bieden wij jou de uitdagende functie van Regiebehandelaar aan bij Klots Jeugdhulp.

Wat ga je doen?
Je verricht gedragsobservaties en diagnostisch onderzoek in het kader van de behandeling. Je stemt de voortgang in de behandeling van de kinderen, knelpunten in de uitvoering van de behandeling en het neerzetten van een behandelklimaat af met de leidinggevende van de dagbehandelingsgroepen. Naast actieve deelname aan intern overleg onderhoud je contacten met plaatsende instanties, ouders/verzorgers en vooral ook ketenpartners. Ook draag je bij aan de professionele ontwikkeling van de jeugdzorgwerkers, onder meer door casuïstiekbespreking, het organiseren en begeleiden van themabijeenkomsten, het toelichten en uitleggen van perspectiefplannen en de methodische uitgangspunten. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de locatie- en het afdelingsjaarplan met betrekking tot je vakgebied. Eventueel geef je uitvoering aan zowel groeps- als individuele therapieën.

Klots Jeugdhulp biedt specialistische jeugd- en gezinshulp in de vorm van dagbehandeling, ambulante begeleiding en groepsbegeleidingen aan kinderen van 4 - 18 jaar in combinatie met het gezinssysteem. De kinderen kennen een enkelvoudige tot meervoudige, complexe hulpvraag op het gebied van gedragsproblematiek, psychische problematiek en/of andere uitdagingen. Alle kinderen kennen een gemiddelde tot hoge intelligentie. Klots Jeugdhulp biedt perspectief, is realistisch en biedt praktische hulp die direct toepasbaar is binnen een gezinssysteem of klassensituatie. 

Wat vragen wij van jou?

 • Passie voor het vak;
 • Flexibiliteit om de juiste hulp op het juiste moment te kunnen bieden;
 • Durf om (complexe) hulpvragen bespreekbaar te maken;
 • Verantwoordelijkheid voor de rol die je hebt;
 • Nieuwsgierigheid naar het verhaal achter het kind en het gezin;
 • Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding, zoals Pedagogische Wetenschappen, Orthopedagogiek of (Ontwikkelings)Psychologie;

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
 • Ruimte voor jouw creativiteit en ideeën;
 • Afwisseling dat bijdraagt aan het doorontwikkelen van je eigen kennis;
 • Scholingsmogelijkheden
 • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 11. Het salaris bedraagt maximaal €4707,94 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, een pensioensopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn en 200 vakantie-uren per jaar bij een fulltime dienstverband. 

Verder biedt Klots een omgeving waarin je als professional wordt gezien en gewaardeerd. Een werkplek waar jouw ideeën meer dan welkom zijn en jij écht het verschil kan maken. Zowel voor kinderen, ouders, leerkrachten als jouw collega's. 

Direct solliciteren?
Stuur je motivatie en CV vóór 17 januari 2020 onder vermelding van vacaturenummer R20 naar Martine Jongewaard. Ook voor vragen kunt u bij haar terecht via m.jongewaard@klotsjeugdhulp.nl.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot onze standaardprocedure bij indiensttreding.  

Stage
Op dit moment zijn er geen beschikbare stageplaatsen.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief